Gourmet kaffe, te, espresso, italienske delikatesser,
sjokolade, olivenolje, krydder, pasta og andre godsaker i tillegg
til espressomaskiner, kaffemaskiner og utstyr til tilberedning av kaffe og te.

Nettbutikk med et stort utvalg av delikatessevarer som arabica kaffe, espressokaffe, te, sjokolade, pasta, olivenolje, krydder, marmelader og italienske gourmetprodukter. Vi har valgt å satse kun på topp kvalitet og lave priser i alle kategorier slik at du skal føle deg trygg til å kjøpe noe du kanskje ikke kjenner fra før. Innen espressomaskiner fører vi bare de ubestridt beste merkene, nemlig Rancilio, og selve "Rollsen", ECM.
Svært mye av det vi har tar vi inn direkte fra produsent for å kunne holde prisene nede. - Vi sender til hele landet både til private og til firmaer.

Espressomaskiner

Espressomaskin til salgs

Vi fører merkene Rancilio, og selve "Rollsen": tyske ECM. Maskiner til hjem, kontor og kafé. Lave priser. God support og service. Du kan ringe oss når du måtte ønske om du står fast. vis mer..

Kverner

Kvern Rancilio Rocky

Kvalitet på kaffen og kvalitet på kverna er avgjørende for å lage topp kaffe og espresso. Vi har kverner til de fleste formål: Rancilio Rocky og ECM til hjemmebruk. Mazzer og Ceado til profesjonelle formål. vis mer..

Kaffe

Kaffe fra hele verden

Arabica, espressokaffe og Blue Mountain. Kaffe i mer enn 30 varianter fra Indonesia, Sør-Amerika, Afrika og India. Du bør forresten prøve vår koffeinfrie! vis mer..

Te

Fin te

En kostbar First Flush, en hvit Fujian, en god urtete eller en grønn te med aroma. Du finner det her. Vi har det største utvalget i fine teer på nett i Norge. Også bra utvalg i posete. vis mer..

Teutstyr

Utstyr til te

Teutstyr, porselen, keramikk, glass, kopper, krus og annet til espresso, capppuccino, caffe latte, kaffe, te, kakao og mer. Her finner du bl.a de kule latteglassene fra ASA i førsteklasses porselen. vis mer..

Espresso- og kaffeutstyr

Utsyr til espresso

Tampere, dunkebokser, mugger til steaming av melk, rensemiddel, reservedeler til Rancilio, kopper til espresso og cappuccino, latteglass og renseutstyr til espressomaskin og kvern. Hario og Aeropress til kaffe vis mer..

Sjokolade og kakao

Sjokolade, kakao, konfekt

Konfekter fra belgiske Manon. Sjokolade til baking, desserter, trøfler og artisteri fra Valrhona og Callebaut i tillegg til gourmetkakao til alle formål. vis mer..

Pasta olivenolje og balsamico

Pasta, olivenolje, balsamico

Se vårt utvalg i fine olivenojer, balsamico og pasta. Vi fører italienske olivenoljer fra bl.a Ravida og Coppini, balsamico fra Fattoria Estense, fantastisk pasta fra Rustichella og rapsolje fra Rügen. vis mer..

Utstyr til kjøkkenet

Kjøkkenutstyr

Redskaper, gryter og stekepanner i støpjern fra Chasseur. Mikseboller fra Mason & Cash. Tekstiler, bakeutstyr og diverse hjelpemidler. vis mer..

Delikatesser og krydder

Delikatesser

Marmelader og syltetøy fra Stauds og Tiptree, krydder, cantucci, creperolles, sennep og sauser, risotto ris og annet snadder vis mer..

Kuler karameller og snop

Snop og godteri

Karameller for enhver tann. Sjokoladekuler med og uten fyll. Drops, sjokolade med karamellfyll og andre godiser. Kort og godt litt av hvert for en ekte snopofil. vis mer..

Siruper og barutstyr

Sirup Giffard Torani

Siruper og sjokolade-sauser til caffe latte, kaffe, te, cocktails og mer fra Giffard og Torani. Vi har også barutstyr fra italienske Motta. vis mer..

TILBUD

ECM Mechanika Slim +
C-manuale 54

Varmeveksler-maskin og kraftig kvern som netsen ikke tar noe plass. Sjekk.
Pris: kr. 24000,-

Rancilio Silvia E V6 2020

Nye Silvia E V6 kommer med mange tekniske og miljømessige forbedringer: Isolert koker, inaktiv i +30 min = autostopp, forbedret steamfunksjon og mer..
Pris: kr. 6150,-

Silvia-Rocky-Kaffe

Silvia + Rocky + 1 kilo topp espresso-kaffe. Kombinasjonen du vil like.
Pris: kr. 8750,-

Prøvepakke med
8 ulike kaffer

Test ut vår gode kaffe. Du får 8 av våre beste kaffetyper assortert a 250g. Leveres i hele bønner.
Pris: kr. 450,-

Aromatett spann til kaffe

Aromatett spann til kaffe

Genialt aromatett spann til oppbevaring av kaffe. Holder på smak og aroma utrolig lenge. Kommer med lokk med lås. vis mer..

Nye Technika V nå med PID

Nye Technika V nå med PID

NYTT: PID-skjerm for individuell digital temperatur-innstilling av koker samt visning av ekstraheringstid under brygging. vis mer..

Lakris fra RJ - New Zealand

Lakris fra RJ - New Zealand

RJ's lakris er rett og slett best! Folk får nærmest abstinens når vi en sjelden gang har gått tomme. Kommer i store rause poser på 300g. vis mer..

Caffe Cuidado

Arabicakaffe av topp kvalitet

Ny kaffe som er like egnet til espresso som til filterkaffe. En 100% arabica fra Colombia. Lang rund ettersmak. Prøv den. vis mer..