Gourmet kaffe, te, espresso, italienske delikatesser,
sjokolade, olivenolje, krydder, pasta og andre godsaker i tillegg
til espressomaskiner, kaffemaskiner og utstyr til tilberedning av kaffe og te.


Gourmetprodukter av ymse slag.


Olivenolje og balsmico.

Olivenolje og balsamico

Olivenolje og balsamico.

Vi pøver å holde høy kvaliet på våre produkter - og uansett hva du betaler så skal du ha fått en god pris på det du kjøper hos oss.
Utvalget vårt i "extra virgin" olivenoljer er ikke så stort, men det er godt. En kjøreregel når du leter etter gode oljer er: Jo mer det står av opplysninger på flasken om oliventype, høstetid, syreinnhold og annet, jo bedre er sansynligvis oljen.
Vi har spesialisert oss på italienske olivenoljer av forskjellig karakter og pris - fra Scicilia i syd til Taggiasca dalen i nord. I balsamico edikk har vi også et utvalg av prisgunstige varianter - fra en god hverdags-balsamico til fine edikker som har vært lagret mange år på eikefat. Balsamico er vanskelig å velge dersom du ikke kjenner produktet fra før. Da må man ha noen som kan fortelle litt mer om produktet enn det som går fram på flasken. Vi garanterer at du kan stole på oss.

Pesto, tapenader og oliven.

Pesto og tapenader

Pesto, tapenade og oliven.

Fra Rustichella kan vi tilby gode tapenader, sauser, bruschetta, pestoer og oliven.
Alt er produsert i små partier og med høye krav til kvalitet. Dette kommer fra en familiebedrift og har fått mange prestisjetunge utmerkelser for sine produkter. Det meste dyrkes på egen grunn og bedriften har vært i samme familie siden 1924.
Det er fantastisk å kunne by sine gjester så spennende smaker som en liten appetittvekker før en god middag.

Pasta fra Rustichella.

Pasta fra Rustichella

Pasta fra Rustichella.

Du har kanskje ikke prøvd en pasta fra Rustichella ennå. Da har du noe å glede deg til.
Pastaprodusent par excellence Gianluigi Peduzzi fører familietradisjonene videre fra sin bestefar som startet Rustichella d'Abruzzo tidlig på 1900-tallet. Alle italienere vet at den beste pastaen kommer fra d'Abruzzo-distriktet øst for Roma. Gianluigi Peduzzi lager sin pasta fra to naturlige ingredienser: kildevann og steinmalt durumhvete. Pastaen blir formet i hånddrevne bronseformer, noe som gjør at den holder spesielt godt på sauser med sin rustikke overflate. Pastaen blir lufttørket i 56 timer for å oppnå sin høye kvalitet. Vi kan anbefale at du prøver en av variantene. Begynn gjerne med standard spaghetti.

Marmelader, grønnsaker, sauser og sennep.

Marmelade, honning og sennep.

Marmelader og sauser.

Sjekk ut hva vi har av gode marmelader, syltetøy, sauser og honning fra engelske Tiptree. Her får du også delikatesser fra Stauds: Aprikosmarmelade, sølvløk, hvitløk og miniagurker i uslåelig kvalitet.
Ellers har vi sennep, chutney, sauser aioli og annet til kjøtt og kylling.

Krydder og urter.

Krydder og urter.

Marmelader og sauser.

Vi har et sotrt utvalg i krydder og urter til matlaging og til uttrekk. Det er viktig at krydderiene er av god kvalitet med mest mulig av smaks- og aromastoffer bevart. Der er vi svært kresne.
Dersom det et helt spesielt krydder du er ute etter kan det være at du finner det hos oss. I hvert fall kan vi skaffe deg hva det skal være om du gir oss litt tid.